Episode 11-20

Episode 11:

Vi hører: klipp fra P2s Nyhetsmorgen, Medieundersøkelsen, intervju med Gunnar Garfors i NRK og Torgeir Waterhouse i IKT-Norge.

Episode 12:

Intervju med Hans Dahle, Radio Latin Amerika, Gunnar Garfors NRK og John-Eivind Velure ifra Nkom

Episode 13:

Vi hører en oppsummerende kommentar i denne episoden, og tar med en liten prat med Nrks streikevakter – helt på slutten av podden

Episode 14:

I denne episoden tester vi DAB-lyd med FM-lyd. Dessuten har vi pepret episoden med dab-propaganda og misvisende informasjon.

Episode 15:

Vi hører bl.annet utdrag fra korrespondanse mellom P4 og Metro, intervju med Norsk Lastebileier Forbund, utdrag fra Stortinget med Anniken Huitfeldt.

Episode 16:

Inkluderer info om Nato-frekvenser, John Eivind Velure fra Nkom, og om markedssituasjonen for kommersielle dabaktører.

Episode 17:

Vi møter medieviter og radiojournalist Kyrre Dahl som reflekter om fortid og nåtid, og om hvordan det kommersielle markedet nå har utviklet seg. 
Kyrre Dahl er redaktør for nettstedet www.radionytt.no

Episode 18:

Vi hører om Radio 3.16 – som ble nektet adgang til nasjonal DAB, og om Liv Signe Navarsete (SP) – som i Stortinget spør Kulturministeren om beredskapen er svekket mht til dab-utbyggingen.
Del 2 av intervjuet med Kyrre Dahl som reflekter om fortid og nåtid, og om hvordan det kommersielle markedet nå har utviklet seg. 
Kyrre Dahl er redaktør for nettstedet www.radionytt.no

Episode 19:

Vi hører Sivilforsvarets tyfonalarm, og sjekker beredskapen innenfor de instanser som er pålagt å informere. Deretter et intervju med ansvarlig redaktør i Radio Nord Norge – som kringkaster fra Andøya – nært Nato-basen i Nord-Norge.

Episode 20:

Vi hører italiensk radio på FM i Oslo, og vi møter youtuberen Truls Valsgård som har sine helt tydelige meninger om Dab, Vi hører fra Norsk Radiolytter-forening hvor det overrekkes en sjekk fra radiolyttere til Radio Metro, og litt info fra Danmark hvor det nå er bestemt at det ikke blir FM-stenging før 2023.